Simona Halep se aşteaptă la un meci greu cu Pironkova, în optimi la Dubai

Simona Halep (Epoch Times România)
Epoch Times România
18.02.2015

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, principala favorită a turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), se aşteaptă la un meci dificil cu bulgăroaica Ţvetana Pironkova, miercuri, în optimile de finală ale competiţiei de 2.513.000 dolari.

''Pironkova joacă bine pe hard, astfel că trebuie să fiu foarte atentă pe teren, să deschid unghiurile foarte bine. Voi încerca să fiu agresivă din nou, să fac tot ce pot pe teren. Sper să câştig, dar ştiu că va fi un meci dificil'', a afirmat Halep, numărul patru mondial, în perspectiva partide de miercuri, care este programată nu înainte de ora 17,00 (ora României).

Halep (23 ani) a trecut marţi seara de Daniela Hantuchova, cu 6-2, 6-0, după nouă ghemuri consecutive şi a pus capăt unei serii de şase victorii la rând a slovacei, începută la Pattaya, unde a câştigat titlu, şi continuată la Dubai.

''A fost un meci bun pentru mine, am jucat bine şi cred că ea (Hantuchova, n. red.) a fost un pic obosită deoarece a venit de la Pattaya'', a spus Halep la finalul meciului. "Probabil am fost mai proaspătă, am alergat bine, iar loviturile mele au fost puternice şi lungi. Am jucat un tenis bun şi sunt bucuroasă că am reuşit să câştig primul meu meci la Dubai'', a mai spus Halep.

Ţvetana Pironkova (27 ani, 57 WTA) a învins-o în turul secund pe chinezoaica Shuai Peng (N. 16), cu 3-6, 6-4, 7-6 (5), după un meci care a durat două ore şi 46 de minute.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor