Simona Halep s-a recuperat 100% după infectarea cu virusul Wuhan

"100% recuperată" este anunţul făcut de cea mai îndrăgită tenismană de la noi din ţară pe site-ul de socializare Twitter. Românca fusese depistată pozitiv pentru virusul Wuhan la sfârşitul lunii octombrie.
Simona Halep alături de personalul medical de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase 'Prof. Dr. Matei Balş' din Bucureşti.
Simona Halep alături de personalul medical de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase 'Prof. Dr. Matei Balş' din Bucureşti. (Simona Halep/facebook)

Fosta lideră mondială Simona Halep a anunţat, luni, pe contul său de Twitter, că a trecut cu bine peste problemele de sănătate cauzate de virusul Wuhan, fiind nerăbdătoare să reînceapă antrenamentele: "100% recuperată", a scris Simona Halep alături de o fotografie în care zâmbeşte.

Românca a transmis totodată un mesaj de mulţumire cadrelor medicale de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase 'Prof. Dr. Matei Balş' din Bucureşti: "Mulţumesc echipei de la Matei Balş pentru întreg suportul depus în această perioadă".

Numărul doi mondial, care jucase ultimul meci oficial pe 4 octombrie - pierdut în optimile turneului de la Roland Garros în faţa polonezei Iga Swiatek, anunţase pe 31 octombrie că fusese confirmată pozitiv la testul pentru virus Wuhan, ea prezentând simptome uşoare ale bolii COVID-19.

Cea mai bună jucătoare română de tenis a cucerit anul acesta trei titluri - Dubai, Praga şi Roma.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport