Simion, la Botoşani. Cameraman din coloana AUR, filmat în timp ce loveşte o femeie

Copreşedintele AUR George Simion a fost filmat, duminică, la Botoşani în timp ce, aparent, încerca să îi dea o palmă peste cap unui tânăr ce a refuzat să dea mâna cu el. La scurt timp, un cameraman care însoţea grupul AUR este surprins dând o palmă unei femei, peste ceafă, relatează Botoşăneanul.ro.

Simion, alături de câţiva zeci de susţinători, s-a aflat la Botoşani pentru a strânge semnături pentru demiterea preşedintelui României, Klaus Iohannis.

Potrivit publicaţiei citate, după ce a făcut campanie electorală în curtea unui lăcaş de cult, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor a încercat să facă acelaşi lucru şi în Piaţa Centrală a oraşului.

La un moment dat, în timp ce discuta cu un tânăr, liderul AUR îi întinde mâna, însă acesta refuză să i-o strângă. În acel moment, Simion încearcă să îl atingă pe cap pe tânăr, care însă se fereşte.

Ulterior, în aceeaşi locaţie, cameramanul din coloana AUR este surprins cum îi dă o palmă unei femei, peste ceafă, posibil pentru că i-ar fi intrat în cadru.

Reamintim că, în luna decembrie, partidul AUR a demarat o campanie de strângere de semnături pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis. Pentru ca iniţiativa să treacă la următorul pas, partidul condus de George Simion ar avea nevoie de 3 milioane de semnături.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.