Senator american: 15 agenţii SUA ştiau că laboratorul din Wuhan "încerca să creeze un coronavirus precum SARS-CoV-2"

Dr. Anthony Fauci directorul Institutului Naţional pentru Alergii şi Boli Infecţioase din SUA
Dr. Anthony Fauci directorul Institutului Naţional pentru Alergii şi Boli Infecţioase din SUA (Alex Wong/Getty Images)
D.B.
10.04.2024

Cu toate că există un volum masiv de dovezi privind originile SARS-CoV-2, senatorul american Rand Paul (R-KY) desfăşoară propria sa investigaţie în acest sens, informează Zero Hedge.

Într-un articol de opinie publicat marţi, Paul scrie că oficiali guvernamentali din 15 agenţii federale "ştiau în 2018 că Institutul de Virusologie din Wuhan încerca să creeze un coronavirus precum cel al COVID-19".

Potrivit senatorului american, aceşti oficiali ştiau că laboratorul chinez îşi propunea să creeze un virus asemănător cu SARS-CoV-2 şi niciunul dintre ei nu a dezvăluit public acest plan. De fapt, 15 agenţii care aveau cunoştinţă de acest proiect au refuzat în mod constant să facă publică orice informaţie referitoare la această cercetare alarmantă şi periculoasă.

Citiți și "Muşamalizarea de la Wuhan şi ascensiunea complexului industrial al războiului biologic" - Robert F. Kennedy Jr.

Oficiali guvernamentali reprezentând cel puţin 15 agenţii federale au fost informaţi cu privire la un proiect propus de EcoHealth Alliance a lui Peter Daszak şi de Institutul de Viruslogie din Wuhan.

Rand Paul vorbeşte despre proiectul DEFUSE, care a fost dezvăluit după ce DRASTIC Research a scos la iveală documente care arată că DARPA a primit o propunere pentru ca EcoHealth să efectueze cercetări de tip câştig de funcţii ('gain-of-function' - în engleză - un eufemism pentru programele care încearcă să facă virusurile mai letale - n.n.), asupra coronavirusului liliacului.

Iar, potrivit lui Rand Paul, oficiali din 15 agenţii ştiau despre acest lucru. Deşi proiectul nu a fost niciodată finanţat (DARPA l-a considerat prea periculos), Paul scrie că "acest proiect, proiectul DEFUSE, propunea să se insereze un situs de clivaj al furinei într-un coronavirus pentru a crea un nou virus himeric care ar fi fost şocant de asemănător cu virusul ce provoacă boala COVID-19".

Citiți și Vaccinurile ARN messenger conţin o regiune prionică, ce poate genera boli prionice

Şi ce înseamnă asta?

Înseamnă că cel puţin 15 agenţii federale ştiau încă de la începutul pandemiei că EcoHealth Alliance şi Institutul de Virusologie din Wuhan căutau fonduri federale în 2018 pentru a crea un virus foarte asemănător din punct de vedere genetic, dacă nu identic cu cel al COVID-19.

În mod îngrijorător, niciuna dintre aceste 15 agenţii nu a vorbit pentru a avertiza că Institutul de Virusologie Wuhan lansase această cercetare. Niciuna dintre aceste agenţii nu a avertizat pe nimeni că acest laborator chinez pusese deja la cale planurile de a crea un astfel de virus.

Peter Daszak a ascuns această propunere. Dr. Ralph Baric, profesor la Universitatea din Carolina de Nord, colaborator menţionat în cadrul proiectului DEFUSE, nu a dezvăluit faptul că Institutul Wuhan de Virusologie propusese deja crearea unui virus similar cu cel al COVID-19.

Iar acum ştim că 15 agenţii au auzit propunerea şi, atunci când fiecare agenţie a descoperit că virusul care provoacă boala COVID-19 era ciudat de asemănător cu crearea virusului propus de DEFUSE, niciun şef de agenţie nu a făcut un pas înainte pentru a avertiza publicul că virusul ar putea fi creat de om şi, prin urmare, deja adaptat pentru a se transmite liber printre oameni, subliniază Rand Paul.

Citiți și "Nu-mi amintesc" - Pe Fauci l-a lăsat memoria de peste 100 de ori în timpul unui interogatoriu legat de pandemie

El mai scrie că Institutul Naţional pentru Alergii şi Boli Infecţioase (National Institute of Allergy and Infectious Diseases / NIAID) condus de Anthony Fauci nu numai că a fost informat cu privire la propunerea DEFUSE, dar şi că "Rocky Mountain Lab" coordonat de Fauci a fost numit ca partener în cadrul acesteia, împreună cu Institutul de Virusologie din Wuhan.

Cercetătorul Ian Lipkin, unul dintre autorii lucrării de muşamalizare despre "originile proximale", a făcut şi el parte din planul DEFUSE - pe care nu l-a dezvăluit niciodată public.

"Ne-a avertizat NIAID? Ne-a avertizat Anthony Fauci? Nu! Toate buzele au rămas pecetluite", a punctat Paul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor