Selecţionerul Austriei, despre duelul cu România: "Am avut noroc, în una sau două situaţii!"

Naţionala lui Mirel Rădoi s-a înclinat la scor minim în faţa "Das Nationalteam" la Ploieşti, în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor la fotbal.
Selecţionerul echipei de fotbal a Austriei, germanul Franco  Foda.
Selecţionerul echipei de fotbal a Austriei, germanul Franco Foda. (Getty Images)

Franco Foda, selecţionerul echipei de fotbal a Austriei, a fost mulţumit de performanţa echipei, miercuri, în faţa naţionalei României. După ce în prima repriză s-au lovit de presingul tricolorilor, austriecii au stăpânit mai bine balonul în cea de-a doua, aceştia câştigând partida datorită singurului gol al partidei reuşit de Alessandro Schoepf în minutul 75.

"Grupa este una foarte echilibrată, cum s-a văzut şi azi (miercuri, n. red.). În prima repriză, am făcut prea multe greşeli la construcţie şi am avut probleme cu presingul energic al României. După ce am trecut la o apărare în trei, am avut mai mult control şi am putut presa mai mult pe aripi. Totuşi, am avut noroc, în una sau două situaţii'', a declarat Franco Foda, potrivit site-ului UEFA.

La rândul lui, mijlocaşul Alessandro Schoepf a afirmat:"În prima repriză nu am avut deloc controlul. Sistemul nostru nu a mers contra României. În repriza secundă, lucrurile au mers mai bine, iar victoria e meritată. Ştiam că va fi dificil".

Aceasta a fost a treia înfrângere consecutivă înregistrată de elevii lui Mirel Rădoi, după cea cu echipa Islandei (1-2) şi cea cu Norvegia (0-4).

Ultimele meciuri ale competiţiei se vor disputa luna viitoare, pe 15 noiembrie la Bucureşti cu Norvegia, şi pe 18 noiembrie la Belfast cu Irlanda de Nord.