Se ascut cuţitele la Kremlin. Dughin, atac frontal la Putin. Vorbeşte de uciderea lui. Şi de Armaghedon

Alexandr Dughin
Alexandr Dughin (Captura video)

Cunoscutul ideolog al Kremlinului, Aleksandr Dughin, a reacţionat dur după retragerea trupelor Rusiei din Herson şi a învinovăţit Puterea pentru eşecurile suferite de armata rusă, acesta fiind un atac direct la adresa preşedintelui Vladimir Putin, chiar dacă numele acestuia nu a fost pronunţat.

Totodată, făcând o paralelă cu obiceiurile din societăţile arhaice, când conducătorii erau ucişi dacă nu puteau să îşi ajute poporul, Dughin a lansat ideea că dacă războiul din Ucraina va fi pierdut, Putin ar trebui omorât.

"Un oraş rusesc, capitala uneia dintre regiunile Rusiei, este predat - la fel ca Belgorod, Kursk, Doneţk sau Simferopol. Dacă nu-ţi pasă, nu eşti rus. Ruşii strâng acum din dinţi de durere, plâng şi suferă ca şi cum li s-ar fi smuls inima şi copiii, fraţii, mamele şi soţiile lor ar fi fost ucişi în faţa lor. Dacă nu suferiţi acum, nu sunteţi nimic.

Puterea. Ea este responsabilă pentru acest lucru. Care este rostul autocraţiei, care este ceea ce avem noi? Îi dăm Conducătorului plenitudinea absolută a puterii, iar el ne salvează pe toţi - poporul, statul, oamenii - într-un moment critic. Dacă se înconjoară de spirite rele sau scuipă pe justiţia socială, este neplăcut, dar numai dacă salvează. Şi dacă nu o face? Apoi îl aşteaptă soarta 'regelui ploilor' (trimitere la cartea lui Sir James Frazer, The Golden Bough, în care un rege a fost ucis pentru că nu a fost capabil să aducă ploaia pe fondul unei secete n.r.). Autocraţia are un dezavantaj. Totalitatea puterii în succes, dar şi totalitatea responsabilităţii în caz de eşec. Ce ai vrut?", a perorat Dughin.

Propagandistul a mai susţinut că soluţia pentru ieşirea din această situaţie este trecerea de la "o dictatură suverană" la introducerea ideologiei şi a lansat ideea unui atac nuclear.

"Nici un PR nu va mai salva ziua aici. Într-o situaţie critică, tehnologiile politice nu funcţionează deloc. Istoria vorbeşte astăzi. Şi rosteşte cuvintele temute - pentru noi.

Nu este o trădare, ci un pas spre Armaghedon. Condiţiile Occidentului învingător, această civilizaţie a Satanei, nu vor fi niciodată acceptabile pentru Moscova. Astfel, vor exista TNW şi SNW (arme nucleare tactice şi strategice ). Acesta este sfârşitul. Şi iată care este cel mai important lucru.

(...) Ultima resursă este ideologia. Una reală, nu cea falsă, (...) Ideea rusă. Este singura. Este o prostie să se meargă pe calea distrugerii totale a omenirii doar din cauza fricii de Ideea Rusă, de ideologia noastră. Nu există altă cale. Autorităţile din Rusia nu pot preda nimic altceva. Limita a fost trecută. Iar mijloacele pur tehnice pentru Victorie lipsesc", a concluzionat el.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe