Scene revoltătoare la Spitalul Foişor. Ambulanţier, drăcuit şi insultat [Video]

.
. (Youtube - screenshot)

În spaţiul public au apărut noi scene revoltătoare, filmate vineri noaptea la Spitalul Foişor din Capitală, în timpul evacuării pacienţilor. Prezentă la faţa locului, Codruţa Cerva a îmbrâncit un lucrător pe ambulanţă şi l-a înjurat.

După cum se poate vedea în materialul video, Cerva filma o pacientă aflată pe targă şi dusă de ambulanţieri spre maşina Salvării. Fără să ţină cont de starea pacientei, Codruţa Cerva continua să o filmeze şi să o întrebe dacă este operată şi din ce cauză: „Sunteţi operată, de ce v-aţi operat? [...] Proteză de şold. Unde sunteţi dusă?”.

Când unul dintre ambulanţieri, care manevra targa pentru a o apropia de ambulanţă, a atins-o pe Cerva, aceasta a început să strige şi să îl înjure.

„Stai băi că mă loveşti, băi, asta! Băi, asta! Fir-aţi ai dracu’ cu salvarea mamii voastre să fiţi, criminalii dracu care sunteţi!”, a urlat controversata protestară.

Codruţa Cerva este una dintre prezenţele constante la mitingurile anti-mască, fiind chiar una dintre persoanele care încearcă să mobilizeze lumea pentru a participa. Cerva a organizat şi proteste pentru Liviu Dragnea şi a luat parte la protestul de susţinere a Jandarmeriei după mitingul din 10 august, când circa 100.000 de oameni au fost gazaţi şi agresaţi.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.