Scene de groază: Doi minori, instigaţi de tatăl lor să îşi lovească şi jignească mama fără remuşcări. Fratele lor, "cameraman"

(Screenshot)

Un bărbat în vârstă de 50 de ani dintr-o localitate vrânceană a fost reţinut preventiv de poliţie după ce, în spaţiul public, a apărut un material video în care acesta este surprins cum îi instigă pe doi dintre copiii săi să îşi bată mama şi să o batjocorească. Întreaga scenă este filmată de fratele celor doi copii, şi el tot minor.

În imagini cei doi copii pot fi văzuţi cum o atacă pe femeie cu o bâtă, lovind-o în cap şi alte părţi ale corpului.

În acelaşi timp, atât minorii agresori cât şi băiatul care filmează scenele de groază râd şi o insultă pe mama lor fără a avea niciun fel de remuşcări, fiind susţinuţi în mod constant de tatăl lor.

După apariţia în spaţiul public a filmării, autorităţile locale s-au autosesizat şi au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Tatăl copiilor, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, în timp ce mama şi cei trei minori au fost internaţi într-un centru maternal.

“La data de 28 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 26 ianuarie a.c., o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Jitia ar fi fost lovită de către concubinul său, un bărbat de 50 de ani. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului împreună cu lucrători din cadrul DGASPC Vrancea, iar în urma verificărilor efectuate, cei trei minori şi mama acestora au fost internaţi într-un centru maternal.

Din cercetările preliminare a reieşit faptul că bărbatul i-ar fi instigat şi pe cei doi minori ai săi, de 8, respectiv 11 ani, să exercite acte de violenţă asupra femeii. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, iar faţă de bărbatul de 50 ani, a fost dispusă măsura preventivă de reţinere pentru 24 de ore. În cursul nopţii, bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

Vă invităm să vizionaţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne