Scenă inspirată din filme: Şofer din Teleorman intră intenţionat în maşina poliţistului care l-a lăsat fără talon

Incidentul din localitatea Peretu (YouTube Screenshot)
Andrei Popescu
11.06.2024

Un poliţist a fost victima unui accident suspect în localitatea Peretu, judeţul Teleorman, maşina acestuia fiind lovită de un şofer căruia agentul îi confiscate talonul auto cu mai mult timp în urmă. Şoferii celor două automobile implicate în incident au ajuns la spital.

Ambii şoferi implicaţi în incident, unul în vârstă de 23 de ani şi celălalt, poliţistul, de 26 de ani, sunt din localitatea Peretu.

Totul a început în luna martie în localitatea Roşiorii de Vede, unde activează poliţistul, când în urma unui control de rutină a reţinut talonul şoferului agresor, care conduce un automobil marca Mercedes. A doua zi după acest eveniment, poliţistul, tatăl acestuia dar şi iubita sa au început să primească telefoane cu numere ascunse de la persoane din anturajul şoferului rămas fără talon, relatează Teleorman-news.ro.

Conform sursei citate, situaţia a degenerat până acolo încât cauciucurile maşinii tatălui tânărului poliţist au fost sparte, iar duminică, în ziua alegerilor, şoferul Mercedesului a accelerat şi intrat din plin în poliţistul care ieşea de pe o stradă secundară.

În imaginile video cu incidentul de duminică, şoferul agresor poate fi văzut cum întoarce brusc în mijlocul străzii şi, după câteva clipe de aşteptare, accelerează şi intră în plin în maşina poliţistului.

Ambii şoferi au suferit răni în urma impactului, ajungând la spital, dar şi pasagera din maşina condusă de poliţist a ajuns la unitatea spitalicească, acuzând dureri de gât.

În plus, poliţia a deschis dosar penal în acest caz, colegii poliţistului agresat urmând să adune probe pentru a stabili exact starea de fapt.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor