"Să închidem acest circ" - Ciolacu anunţă pe TikTok ce medie a obţinut la Bacalaureat

Marcel Ciolacu (Facebook/guv.ro)
D.B.
04.09.2024

După apariţia în spaţiul public a mesajelor în care premierul Marcel Ciolacu era amendat de opinia publică pentru că nu a fost capabil să spună cu ce medie a luat Bacalaureatul, liderul PSD s-a decis să clarifice lucrurile, sau, cum spune chiar el - „să închidem acest circ”.

În acest sens, el a publicat un mesaj video pe TikTok în care afirmă că a luat Bacu’ cu media 7,03. Cu acest prilej, premierul a spus şi ce notă a obţinut la examenul de licenţă.

„Ca orice om normal, aseară, [...] m-am dus acasă şi am avut proasta inspiraţie să dau drumul la televizor şi să văd ştirile. Normal că toate ştirile au început că eu nu am ştiut să răspund la întrebarea ce medie am avut la Bacalaureat. Oameni buni, eu Bacalaureatul l-am susţinut acum 38 de ani.

Normal că m-am apucat în toate documentele să caut toate diplomele, să închidem acest circ care la început l-am crezut că este unul într-o limită normală”, a spus premierul Ciolacu, potrivit News.ro.

Liderul social-democrat a adăugat că a dat examenul de Bacalaureat în urmă cu aproape 40 de ani, sugerând astfel că e normal să fi uitat ce medie a obţinut atunci.

”Bacalaureatul l-am susţinut acum 38 de ani, când am terminat liceul, l-am luat cu media 7.03. Iar dacă tot am căutat, am şi diploma de licenţă de la facultate, unde am susţinut examenul şi am luat media 9”, a declarat el.

În final, Marcel Ciolacu a adăugat:

„Sper că lucrurile s-au lămurit, din acest moment, şi nu să vină cineva să mă întrebe ce culoare de pix am folosit acum 38 de ani sau ce tip de stilou am folosit. Mulţumesc tare pentru înţelegere”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor