Român aflat în vacanţă în Thassos face un gest care-i uimeşte pe poliţişti: ”Au spus că este un lucru rar”

foto (Facebook)
Ana Ion
22.07.2023

Un român aflat în vacanţă în Thassos, Grecia, a surprins plăcut autorităţile elene după ce a predat mai multe bunuri găsite în parcarea unei plaje. Poliţiştii i-au spus că „este un lucru rar” şi i-au povestit că obiectele uitate sunt adesea găsite ulterior aruncate în tufişuri de cei care le găsesc, scrie Ziare.com.

Românul a mai relatat, într-o postare pe Facebook, că lucrurile aparţineau unei femei din Grecia.

„Astăzi am găsit în parcarea de pe plaja Kamari aceste lucruri. Nu am postat aici pentru că aparţineau unei doamne din Grecia. Am luat legătura cu poliţia din Limenaria şi am mers şi le-am predat lor. Au spus că este un lucru rar. Spuneau în schimb că le sunt predate acte găsite aruncate prin tufişuri, multe româneşti şi pe care le trimit în România.

Vin în Thassos de 14 ani, de când forumul ăsta era doar "în gestaţie" şi câţiva care mai sunt pe aici încă construiam pe softpedia o comunitate de iubitori de Thassos. Haideţi ca fiecare să dăm înapoi acestei insule bucăţica noastră de omenie. Ştim cu toţii că am apreciat încă de la început ospitalitatea ei.

De la strânsul de pe plajă când plecăm, la parcatul în locuri unde nu încurcăm... până la astfel de gesturi (chiar am citit unul similar pe grup înainte să plec spre Thassos).

Un gest de omenie nu te costă, cel mult poate să-ţi aducă o satisfacţie neaşteptată şi poate altul care o să vadă o să fie "contaminat", făcând la rândul lui un astfel de gest”, a scris românul pe grupul de Facebook Forum Thassos.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor