REPER şi-a depus lista candidaţilor la europarlamentare. Cioloş: Nu candidăm ca să plecăm la Bruxelles

Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (Facebook/dacianciolos)

Partidul REPER a anunţat, miercuri, că a depus la Biroul Electoral Central lista candidaţilor la europarlamentare, împreună cu 240.000 de semnături de susţinere. Dacian Cioloş, care deschide lista, a declarat că membrii REPER nu candidează pentru a pleca la Bruxelles ci ca să reprezinte o Românie care trebuie să fie mai prezentă la nivel european.

“Dragi români, dragi prieteni, ne veţi găsi pe lista de vot pentru alegerile europarlamentare, partidul REPER, şi cred că nu exagerez când spun că veţi găsi una dintre cele mai bune, cele mai competente liste de candidaţi la europarlamentare, pentru că noi nu candidăm ca să plecăm la Bruxelles. Candidăm ca să reprezentăm o Românie care trebuie să fie mai prezentă la nivel european, cu lideri politici respectaţi la nivel european, şi respectaţi pentru că ştiu ce fac acolo”, a precizat Cioloş, la sediul Biroului Electoral Central.

De asemenea, el a afirmat că lista candidaţilor REPER a fost acceptată de BEC.

Potrivit lui Cioloş, leadership-ului politic din România şi Guvernului de coaliţie le lipsesc întocmai aceşti lideri politici respectaţi.

”De asta, din păcate, încă nu suntem în Schengen cu drepturi depline, de asta, din păcate, nu am absorbit încă şi nu am folosit fondurile europene din PNRR, nu am făcut reforme, toate aceste lucruri care ar fi putut întări România la nivel european”, a continuat Cioloş.

Lista REPER este deschisă de Cioloş, acesta fiind urmat de co-preşedinţii Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru, precum şi deputata Oana Alexandra Cambera.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne