Refugiaţi ucraineni găzduiţi în Mamaia au curăţat plaja din proprie iniţiativă

Reufugiaţi ucraineni găzduiţi in Mamaia Nord au curăţat din proprie iniţiativă plaja
Reufugiaţi ucraineni găzduiţi in Mamaia Nord au curăţat din proprie iniţiativă plaja (Dobrogea LIVE - captură ecran)

Un grup de refugiaţi din Odesa, găzduit într-un bloc de proprietari din Mamaia Nord, a avut o iniţiativă ce ar putea fi luată drept exemplu şi de cetăţenii români din zonă.

După ce au văzut cantităţile mari de deşeuri răspândite pe nisipul de la malul Mării, aproximativ 20 de refugiaţi ucraineni au curăţat din proprie iniţiativă plaja din apropierea blocului în care locuiesc temporar, informează Dobrogea LIVE.

Sursa menţionată a precizat că refugiaţii şi-au achiziţionat mănuşile şi sacii de gunoi din propriile fonduri. Printre deşeurile colectate în câteva zeci de saci se numără inclusiv materiale de construcţii.

Cei 20 de voluntari fac parte dintr-un grup de 47 de refugiaţi (mame cu copii) din Odesa, cu toţii găzduiţi în acelaşi bloc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne