Război total contra PSD: "Aţi condus România doar în folosul corupţilor. Jaf, sărăcie şi siluirea justiţiei"

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru (Epoch Times România)

Liberalii din Capitală, conduşi de ministrul Muncii Violeta Alexandru, i-au adresat, duminică, o scrisoare deschisă preşedintelui PSD Marcel Ciolacu, în care acuză că social-democraţii au condus România "cu iresponsabilitate, doar în folosul corupţilor şi grupurilor organizate de baroni roşii" şi că au distrus tot ce au atins - sănătatea, educaţia şi speranţele unei ţări întregi.

De asemenea, liberalii susţin că PSD a ţinut România în sărăcie şi a secătuit-o, determinându-i pe români să-şi părăsească ţara, astfel că partidul condus de Ciolacu "nu mai are dreptul moral de a conduce România, nici acum, nici altă dată, până când nu veţi demonstra că sunteţi capabili să produceţi altceva decât jaf, sărăcie şi siluirea justiţiei".

De asemenea, în epistola semnată de şefa organizaţiei PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, precum şi de preşedinţii celor şase organizaţii de sectoare ale PNL, Ciolacu este somat să se dezică de candidaturile unor politicieni precum Gabriela Firea, Daniel Florea sau Daniel Tudorache - lideri ai "Caracatiţei infracţionale" din Capitală - şi să facă în aşa fel încât "aceste personaje să nu ajungă în Parlamentul României".

Redăm mai jos scrisoarea liberalilor:

Domnule Ciolacu,

Am observat că aţi prins glas în ultima vreme şi credeţi că minciunile tradiţionale ale PSD vor acoperi 4 ani de mizerie şi abuz produse de partidul pe care îl conduceţi. Îi acuzaţi pe Preşedintele României şi Guvernul României că încearcă să facă curat în urma dezastrului lăsat în urmă de cele trei Cabinete pe care le-aţi condus împreună cu Liviu Dragnea şi marionetele pe care le-aţi pus în fruntea Executivului.

Aţi făcut România de râs cu Viorica Dăncilă care nu ştia nici măcar numele omologilor cu care se întâlnea, iar Mihai Tudose şi-a abandonat oaspeţii înalţi din Japonia, după ce l-aţi mazilit. Aţi condus România cu iresponsabilitate, doar în folosul corupţilor şi grupurilor organizate de baroni roşii. Aţi distrus tot ce aţi atins, sănătatea, educaţia şi speranţele unei ţări întregi. Aţi scos în stradă sute de mii de români, care nu vă cereau decât un singur lucru: să nu fiţi mai presus de popor. Răspunsul? În 1990, PSD i-a maltratat şi ucis, în 2018, i-a bătut şi gazat pentru că nu vă împărtăşeau apetitul de justiţie servilă. În acest interval, aţi ţinut România în sărăcie şi aţi secătuit-o. I-aţi făcut pe români să-şi părăsească ţara, lăsând-o şi mai săracă. Nu cu mult timp în urmă, România, sub conducerea PSD, a fost aproape să fie izolată în Europa.

Partidul pe care îl conduceţi nu mai are dreptul moral de a conduce România. Nici acum, nici altă dată, până când nu veţi demonstra că sunteţi capabili să produceţi altceva decât jaf, sărăcie şi siluirea justiţiei. Nu există aceste semne.

Tot mai multe dovezi arată că liderul Caracatiţei din Bucureşti, dna Gabriela Firea, a cheltuit discreţionar şi extrem de bine direcţionat banii municipalităţii. Fostul viceprimar, Aurelian Bădulescu, rămas în Consiliul General al Capitalei, jigneşte şi otrăveşte spaţiul public, în continuare, fără să fie sancţionat în vreun fel. Iată că unul dintre candidaţii dumneavoastră, din noua Caracatiţă pentru Bucureşti, fostul primar al sectorului 1, este bănuit de grave fapte de corupţie. Caracatiţa este extinsă şi la alţi candidaţi PSD. Cheltuielile abuzive ale fostului primar de la Sectorul 5, Daniel Florea, şi el pe lista PSD la parlamentare, au fost sancţionate de Curtea de Conturi. Ne întrebăm cine mai rămâne pe lista PSD, până la alegeri?

Vă solicităm să vă cereţi scuze măcar pentru aceste nominalizări, să vă deziceţi oficial de candidaturile lor să faceţi în aşa fel încât aceste personaje să nu ajungă în Parlamentul României. Probabil veţi face apel la chestiuni formale şi juridice, dar adevărul este că vreţi să le daţi imunitate pentru a nu răspunde pentru faptele lor. Aşa cum faceţi pentru toţi, aşa cum sunteţi cu toţii. S-a văzut această politică deliberată şi în cazul Florin Iordache pe care l-aţi promovat şef al Consiliului Legislativ să avizeze legi, o ruşine mai mare nici nu se putea.

Sunteţi la fel de corupţi, aroganţi şi mincinoşi, la fel de lipsiţi de empatie şi dragoste de oameni, iar dumneavoastră, domnule Ciolacu, nu vă iubiţi decât clientela de partid, pe care o serviţi umil. Şi vreţi să o luaţi de la capăt cu aceleaşi marionete, puse şi în 2016 în fruntea Guvernului, cu aceeaşi Caracatiţă infracţională pe care bucureştenii tocmai au alungat-o la alegerile locale, din fruntea Primăriei. Un cinism roşu demn de supranumele partidului pe care îl conduceţi.

Din fericire, pentru ciuma roşie există un vaccin testat şi de care v-a fost întotdeauna teamă. Se numeşte vot. Aţi încercaţi să-l amânaţi cu uneltele pe care le-aţi plasat în diverse instituţii, dar nu aţi reuşit. Cum nu veţi reuşi nici pe 6 decembrie să faceţi uitat răul produs României şi Bucureştiului.

Pe 6 decembrie, e rândul bucureştenilor să vă bată. La vot.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne