Rădoi susţine că a fost ameninţat cu moartea şi că Drulă va fi schimbat: Va veni un ministru cu care să mă înţeleg mai bine

Cătălin Drulă (st) şi Ion Rădoi
Cătălin Drulă (st) şi Ion Rădoi (aktual24.ro)

Şeful sindicatului de la Metrorex, Ion Rădoi, susţine că se află în posesia unei înregistrări a unei convorbiri între doi consilieri ai ministrului Cătălin Drulă în care aceştia ar pune la cale un atentat la viaţa sa, informează Aktual24.

„Am avut şi noi acţiuni sindicale, nimeni nu s-a dus să dea cu ranga în cap cuiva, să distrugă, să facă asemenea acte huliganice. Am fost făcut mafiot, toţi salariaţii. Nu se poate să acţionezi în halul ăsta, este un proces pe rol. […] Cei de pe lângă acest ministru Drulă, acoliţii lui de pe acolo, m-au ameninţat şi cu moartea. Avem scris pe telefon, a spus ‘Domne, cum scăpăm de acest Rădoi?’. Şi unul dintre ei răspunde: ‘Un accident şi gata, s-a dus’. Are doi asistenţi, le ştim şi numele, şi profilul şi tot”, a declarat Rădoi, într-un interviu acordat Adrianei Bahmuţeanu.

Liderul de sindicat a adăugat că e de mirare că înregistrarea cu pricina nu a ajuns încă publică.

„Nu ştiu cum de nu a ajuns publică până acum. Se vede negru pe alb. O avem înregistrată. […] Am făcut plângere penală, este un dosar pe rol. Vor mai fi şi alte procese, nu poţi să ne faci în fel şi chip, mafiot”, a mai susţinut Rădoi.

Mai mult, şeful de sindicat se declară convins că ministrul Drulă va fi schimbat cu un ministru cu care el, Rădoi, “să se înţeleagă mai bine”.

„Eu sunt sigur că urmează al 28-lea ministru. El este cu numărul 27. Va veni un ministru cu care să mă înţeleg mai bine”, a arătat Ion Rădoi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne