Primarul unei comune din Teleorman, acuzat că ar fi sărutat şi atins o minoră dintr-un centru de plasament din Capitală

Echipaj de Politie
Echipaj de Politie (Epoch Times România)

Poliţiştii din Capitală, alături de o echipă de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale au făcut, luni, percheziţii la Primăria comunei Botoroaga, dar şi acasă la edil. Acesta din urmă este acuzat de agresiune sexuală, după ce ar fi atins şi sărutat o minoră de 17 ani, relatează stirileprotv.ro.

Potrivit sursei citate, minora ar fi fost abordată de primar pe data de 21 august, anul acesta, în timp ce se afla în satul Târnava, din comuna Botoroaga, judeţul Teleorman. Tânăra ar fi fost luată cu maşina de către primar şi adusă la primărie, unde acesta ar fi sărutat-o şi ar fi atins-o.

Fata şi-a chemat prietenul şi amândoi au depus ulterior o plângere la Secţia 21 de Poliţie din Capitală pentru că minora se află într-un centru de plasament din Sectorul 6.

Conform site-ului citat, se pare că atunci când a mers în Teleorman era în vizită la mama ei şi la iubitul său, un tânăr de 23 de ani.

În prezent se fac cercetări pentru agresiune sexuală.

Primarul a fost dus de către oamenii legii la audieri în Bucureşti.

Comunicatul Poliţiei

La data de 18 septembrie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în executare două mandate de percheziţie, la o adresă de domiciliu, precum şi la sediul unei instituţii, din judeţul Teleorman, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

În fapt, la data de 6 septembrie 2023, Secţia 21 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 21 august 2023, o minoră, în vârstă de 17 ani, beneficiară a unui centru de plasament, din Sectorul 6, ar fi fost agresată sexual de un bărbat.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din judeţul Teleorman.

În urma percheziţiilor efectuate, la data de 18 septembrie 2023, au fost identificate şi ridicate mai multe dispozitive electronice. De asemenea, bănuitul a fost depistat şi condus la audieri.

Ulterior, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.