Prima reacţie a lui Nicuşor Dan după ce sindicaliştii pesedistului Ion Rădoi au blocat metroul

Nicusor Dan
Nicusor Dan (Epoch Times România)

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a avut prima reacţie după protestul sindicaliştilor conduşi de fostul deputat PSD Ion Rădoi, care a dus la blocarea totală a metroului bucureştean.

"În condiţiile grevei de la metrou din această dimineaţă, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti Ilfov (ADITPBI) prin STB a suplimentat mijloacele de transport la suprafaţă, astfel încât deplasarea bucureştenilor să fie cât mai puţin afectată.

Sper că Metrorex şi Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii vor avea un dialog rapid şi productiv, iar circulaţia cu metroul va fi reluată chiar azi.

Înţeleg dacă există nemulţumiri ale angajaţilor de la Metrorex, dar bucureştenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist", a transmis Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Protestul sindicaliştilor conduşi de Rădoi are loc la doar o zi după ce conducerea Metrorex a dat ultimatum data de 2 aprilie pentru eliberarea tuturor spaţiilor comerciale de la metrou, care erau deţinute de firma sindicatului. În replică, sindicaliştii au ocupat astăzi şinele de metrou şi practic n-au permis circulaţia vagoanelor, ceea ce a dat traficul din oraş peste cap.

Premierul Florin Cîţu i-a transmis public, vineri, ministrului de Interne, Lucian Bode, să ia atitudine fermă în cazul protestului "ilegal" al sindicaliştilor USLM.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne