Poliţist local care fluidiza traficul în zona incendiului din Neamţ, jignit de şeful său: Marş de aici! Vrei să fii vedetă?

Politia asigura fluidizarea traficului pietonal in timpul crizei coronavirus, starea de alerta
Politia asigura fluidizarea traficului pietonal in timpul crizei coronavirus, starea de alerta (Epoch Times România)

Poliţistul Toader Pîrţog, de la Poliţia Locală din Piatra Neamţ, care s-a dus din proprie iniţiativă să fluidizeze traficul în zonă văzând haosul creat în noaptea incendiului de la Spitalul judeţean, a fost jignit şi alungat de către un superior de-al său, informează publicaţia Mesagerul de Neamţ.

Contactat de sursa citată, agentul a relatat că persoana în civil, vizibil agitată, apărută în zonă şi cu care a avut o discuţie în contradictoriu, era chiar şeful său, Eugen Pancu, care i s-a adresat spunându-i: ”Marş de aici…, ce cauţi aici! Iar vrei să fii vedetă?”

Agentul Toader Pîrţog pare să fi devenit „persona non grata” pentru superiorii săi după ce i-a sancţionat pe doi dintre aceştia - Eugen Pancu, şeful Poliţiei Locale şi pe Cristinel Cojiţă, şef de birou - pentru parcare neregulamentară. Cei doi s-au ales cu avertisment şi câte două puncte de penalizare.

Poliţistul local s-a considerat jignit şi l-a reclamat pe şef pentru repararea onoarei, la primar, la prefect şi la alte autorităţi competente. Rămâne de văzut dacă se va găsi totuşi cineva să-l ia în seamă.