Poliţist local care fluidiza traficul în zona incendiului din Neamţ, jignit de şeful său: Marş de aici! Vrei să fii vedetă?

Politia asigura fluidizarea traficului pietonal in timpul crizei coronavirus, starea de alerta
Politia asigura fluidizarea traficului pietonal in timpul crizei coronavirus, starea de alerta (Epoch Times România)

Poliţistul Toader Pîrţog, de la Poliţia Locală din Piatra Neamţ, care s-a dus din proprie iniţiativă să fluidizeze traficul în zonă văzând haosul creat în noaptea incendiului de la Spitalul judeţean, a fost jignit şi alungat de către un superior de-al său, informează publicaţia Mesagerul de Neamţ.

Contactat de sursa citată, agentul a relatat că persoana în civil, vizibil agitată, apărută în zonă şi cu care a avut o discuţie în contradictoriu, era chiar şeful său, Eugen Pancu, care i s-a adresat spunându-i: ”Marş de aici…, ce cauţi aici! Iar vrei să fii vedetă?”

Agentul Toader Pîrţog pare să fi devenit „persona non grata” pentru superiorii săi după ce i-a sancţionat pe doi dintre aceştia - Eugen Pancu, şeful Poliţiei Locale şi pe Cristinel Cojiţă, şef de birou - pentru parcare neregulamentară. Cei doi s-au ales cu avertisment şi câte două puncte de penalizare.

Poliţistul local s-a considerat jignit şi l-a reclamat pe şef pentru repararea onoarei, la primar, la prefect şi la alte autorităţi competente. Rămâne de văzut dacă se va găsi totuşi cineva să-l ia în seamă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne