Pleşoianu: Neconflictuala Dăncilă rade tot ce i se împotriveşte!

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu critică acid decizia Vioricăi Dăncilă de a o demite pe Ecaterina Andronescu după ce, pe fundalul dramei de la Caracal, aceasta a afirmat că ea a fost învăţată de părinţi să nu se urce cu străini în maşină. Potrivit lui Pleşoianu, motivul real al demiterii lui Andronescu este faptul că aceasta şi-a permis să candideze la şefia PSD.

"Şerban Nicolae nu mai e lider de grup la Senat pentru că a contracandidat-o pe Dăncilă#2 la Congres. Ecaterina Andronescu nu mai e ministru la Educaţie pentru că a contracandidat-o pe Dăncilă#2 la Congres. Restul e gargară...

Preşedintele nonconflictual al partidului CEX rade tot ce i se împotriveşte... Iar cei care o ţin în braţe, în PSD, sunt cât se poate de vinovaţi, indiferent că o fac de frică sau din interes!", scrie pe Facebook Pleşoianu.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a fost demisă din funcţie, vineri, de către premierul Dăncilă, după ce a făcut o afirmaţie şocantă în cadrul unei emisiuni la Antena 3. Mai exact, în contextul în care tânăra Alexandra a dispărut după ce a fost răpită „la ocazie” de monstrul din Caracal, Andronescu a declarat că ea a fost învăţată de părinţi să nu se urce cu străini în maşină.

„Totuşi, eu am învăţat de acasă să nu mă urc în nicio maşină străină”, a afirmat ministrul Educaţiei în direct la Antena 3.

După demitere, în spaţiul public s-a afirmat că de fapt Dăncilă a jucat electoral, dând mulţimii indignate de drama de la Caracal "capul" unui ţap ispăşitor, astfel încât ea şi PSD-ul să iasă bine nedecontând nimic din cele întâmplate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne