Piedone demolează chioşcurile amplasate ilegal în staţia de metrou Izvor

.
. (Facebook - Primăria Sector 5)

La numai o săptămână după ce DNA a deschis un dosar penal ce viza acţiunile liderului de sindicat de la Metrou, Ion Rădoi, o firmă subordonată Primăriei Sectorului 5 din Bucureşti a demolat în noaptea de marţi spre miercuri chioşcurile amplasate ilegal în staţia Izvor, informează G4Media, citând martori la operaţiune.

Demolarea chioşcurilor de pe spaţiul controlat de sindicatul condus de Ion Rădoi s-a produs în contextul în care, recent, potrivit unor stenograme consultate de G4Media.ro din ordonanţa DNA de inculpare a liderului sindicatului de la metrou, Ion Rădoi, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, ar fi întârziat în mod intenţionat să demoleze chioşcurile ilegale de la metrou de pe raza Sectorului 5. Şi nu degeaba sau întâmplător... Potrivit documentului citat, Piedone i-ar fi cerut lui Rădoi să îi dea şi lui spaţii comerciale, la Izvor, în schimbul nedemolării.

Ulterior, primarul Sectorului 5 al Capitalei a susţinut că, atunci când i-a cerut sindicalistului Ion Rădoi o jumătate de staţie de metrou pentru spaţii comerciale pentru a întârzia demolarea chioşcurilor nelegale, a făcut, de fapt, "un spirit de glumă."

"Am făcut un spirit de glumă în stilul meu caracteristic. Cum să zic, şi la telefon, să mi se dea jumătate de staţie, păi ce, am înnebunit? Fiecare e pe lege, eu am spus în convorbire că sunt pe lege. Una a fost la telefon, alta sunt documentele (…) Am zis-o într-un spirit de glumă. Hai să fim serioşi, am aproape 28 de ani în administraţie, nu pot face asemenea greşeli elementare. Am glumit, da, una a fost vorba, alta actele derulate conform legii", a declarat Piedone pentru sursa citată, comentând stenogramele din ordonanţa DNA de inculpare a liderului de sindicat de la metrou.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne