Philippe Clement este noul tehnician al grupării din Ligue 1, AS Monaco

Antrenorul belgian a ajuns la o înţelegere valabilă până pe 30 iunie 2024 cu echipa de fotbal AS Monaco, potrivit anunţului făcut, luni seara, de clubul din Principat.
Antrenorul belgian Philippe Clement.
Antrenorul belgian Philippe Clement. (Getty Images)

Croatului Niko Kovac, demis săptămâna trecută de pe banca tehnică a formaţiei AS Monaco, i-a fost găsit înlocuitor în persoana belgianului Philippe Clement, a anunţat, luni seara, clubul din Ligue 1, citat de AFP.

În vârstă de 47 de ani, Clement a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2024.

"Capacitatea sa demonstrată de a scoate ce este mai bun din tinerii talentaţi şi atingerea obiectivelor în cursul carierei sale, precum şi ambiţia de care a dat dovadă au fost considerentele pentru care l-am ales să pregătească echipa", a afirmat Oleg Petrov, vicepreşedintele clubului din Principat.

Clement îşi va intra în rol de marţi, când va conduce primul său antrenament. Primul meci din campionat este programat, duminică, cu Nantes.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport