EHF European League. Meciul Viborg HK - SCM Rm. Vâlcea, amânat din cauza virusului Wuhan

Duelul celor două grupări din cadrul Grupei D a competiţiei de handbal feminin, programat pe 9 ianuarie, în Danemarca, se va disputa la o dată ulterioară din cauza unor teste pozitive la Covid-19 la clubul danez.
(MRK Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje/facebook)
Marius Drăgoi
04.01.2022

Partida de handbal feminin dintre Viborg HK şi SCM Râmnicu Vâlcea din cadrul EHF European League a fost amânat din cauza virusului Wuhan, după ce o parte din staff-ul grupării daneze au fost testate pozitiv.

''Viborg HK a informat despre mai multe persoane din cadrul clubului care au fost testaţe pozitiv pentru virusul SARS-CoV-2, prin urmare, se poate presupune că există o infecţie în echipă iar persoanele infectate ar trebui să fie izolate până când situaţia este stabilă în cadrul echipei, drept pentru care EHF e luat decizia de a se amâna partida'', se arată într-un comunicat al clubului vâlcean.

Celălalt meci din grupă, dintre Chambray Touraine Handball (Franţa) şi Vaci NKSE (Ungaria), se va desfăşura pe 8 ianuarie, conform programării.

Celelalte formaţii de la noi din ţară, Măgura Cisnădie va debuta în Grupa C pe 8 ianuarie, acasă, contra formaţiei norvegiene Storhamar Handball Elite, iar CS Minaur Baia Mare va juca primul său meci din Grupa B pe 9 ianuarie, acasă, împotriva formaţiei poloneze MKS Zaglebie Lubin.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor