Partidul lui Ponta, în disoluţie. Membrii Pro România Olt trec la liberali

Victor Ponta (Facebook)
Ana Ion
08.02.2024

Membrii filialei Olt a partidului Pro România, partid condus de Victor Ponta, au trecut în barca PNL. Anunţul mutării a fost făcut într-o conferinţă de presă de către preşedintele PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu.

"Le mulţumesc că au luat decizia de a se alătura proiectului nostru de a unifica toate forţele politice din judeţul Olt care vor să schimbe în bine acest judeţ şi să facă în aşa fel încât oltenii să-şi ia judeţul înapoi.

Le mulţumesc domnilor din conducerea Pro România. Astăzi vor deveni oficial membri ai Partidului Naţional Liberal, în calitatea domniilor lor de preşedinte Pro România, vicepreşedinţi Pro România şi toţi ceilalţi colegi din întreg judeţul care au decis să facă parte din acest proiect extrem de important, credem noi", a declarat liderul PNL Olt, potrivit Ziare.com.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, Tiberiu Pană, fostul preşedinte Pro România Olt, a spus că a demisionat din partidul lui Victor Ponta şi a explicat că, în teritoriu, partidul este în disoluţie.

"Organizaţiile sunt aproape terminate, s-au desfiinţat, au trecut la alte partide, datorită neimplicării conducerii partidului în organizarea în teritoriu a partidului.

Ştiţi că Pro România, în urma alegerilor trecute, partidul a rămas cu datorii foarte mari, datorită nedecontării materialelor de propagandă, de campanie, de către AEP, au considerat că nu sunt conforme cu ceea ce trebuie, conturile partidului au fost blocate, activitatea în teritoriu nu s-a mai desfăşurat deloc.

În urmă cu câtva timp, preşedintele Pro România a mers consilier personal pe probleme economice, la premierul României, preşedintele PSD. În condiţiile astea, Partidul Pro România a fost asimilat PSD-ului, şi organizaţiile teritoriale n-au mai putut face nimic pentru promovarea activităţilor politice ale Pro România în teritoriu."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor