Parlamentarii AUR conduşi de Simion deturnează conferinţa de presă a premierului Cîţu [VIDEO]

Premierul Florin Cîţu (dr), întrerupt la declaraţii de George Simion, liderul AUR (st)
Premierul Florin Cîţu (dr), întrerupt la declaraţii de George Simion, liderul AUR (st) (Epoch Times Romania)

Liderul AUR, George Simion, a întrerupt marţi declaraţiile pe care premierul Florin Cîţu le făcea pe holul Parlamentului, după dezbaterea moţiunii de cenzură.

Ieşit din sala de plen, şeful Executivului se adresa presei vorbind despre moţiunea de cenzură "iniţiată de PSD şi AUR", moment în care George Simion l-a întrerupt acuzându-l că minte, deoarece "moţiunea a fost iniţiată de PSD".

Liderul AUR s-a înghesuit în apropierea premierului, filmând ostentativ cu telefonul mobil, şi aproape ţipând că premierul "minte".
În cele din urmă, Florin Cîţu a decis să îşi întrerupă declaraţiile şi a plecat.

Florin Cîţu: S-au terminat dezbaterile la moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi AUR.

George Simion: Nu a fost iniţiată de PSD şi AUR, a fost iniţiată doar de PSD. Nu mai minţiţi!

Florin Cîţu: În aceste condiţii s-ar putea să nu mai dau declaraţii de presă.

George Simion (aproape ţipând): Moţiunea a fost iniţiată de PSD. Premierul minte. Suntem aici ca să clarificăm anumite aspecte.

Florin Cîţu: Mulţumesc mult de tot.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne