Părinţii studentei ucise în accidentul de la 2 Mai, faţă în faţă cu Vlad Pascu. „Nicio clipă nu a lăsat capul în jos/Îi merge bine la puşcărie”

Vlad Pascu
Ana Ion
23.05.2024

Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan şi a ucis două persoane, a fost joi în sala de judecată şi a dat ochii, pentru prima oară, cu rudele victimelor. După terminarea şedinţei de judecată, părinţii studentei ucise de Pascu, au vorbit despre cum a fost întâlnirea cu cel care le-a ucis fiica: tânărul nu a last nicio clipă capul în jos, spune tatăl Robertei, ba dimpotrivă, părea mai trufaş.

„M-am uitat la Vlad Pascu în permanenţă”, a mărturisit Cătălin Dragomir, tatăl studentei de 20 de ani ucisă cu maşina în noaptea de 19 august, anul trecut.

„Mi s-a părut trufaş, fals”, a adăugat Cătălin Dragomir, potrivit Libertatea.

„El s-a uitat la mine de câteva ori şi s-a simţit probabil, nu ştiu, intimidat. Dar nicio clipă nu a lăsat capul în jos, din contră, era parcă mai trufaş”.

Când reporterii l-au întrebat „ce ar fi vrut să-i spună lui Vlad Pascu”, tatăl Robertei a spus că nu are ce discuta „cu acest personaj, vreau să-şi ispăşească sentinţa şi cu asta basta”. Dar, el a adaugat că a observat că „îi merge bine în puşcărie lui Vlad Pascu. La mulţi ani! Dacă părinţii acasă nu au avut grijă de el, că era slăbuţ, era vai de el… Acum îi merge bine!”.

La rându-i, Livia Dragomir, mama Robertei Dragomir, a mărturisit că, atunci când lui Vlad Pascu i s-a dat cuvântul în sala de judecată, iar el a spus că nu are nimic de declarat, ea şi-ar fi dorit ca „măcar să spună că, nu ştiu, regretă, deşi nu cred că regretă. Nu părea speriat, era liniştit”, a adăugat ea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor