(P) Elis’pocus preparatus! Din praf de stele şi rază de soare, Elis Pavaje lansează o promoţie fermecătoare!

Între 20 aprilie - 31 mai 2023 clienţii beneficiază de 35% discount la achiziţia pavelelor din beton vibropresat de la Elis Pavaje: Umbra D10, Trenova D2 şi Trenova Romb Grande.
Promoţie Elis Pavaje.
Promoţie Elis Pavaje. (Elis Pavaje)

Pavelele Umbra D10 sau Trenova asigură o nouă dimensiune în amenajarea grădinii. Prin montajul alternativ de pavele în nuanţe diferite se obţine un efect care să fascineze privitorul şi să ofere un echilibru vizual decorului exterior. Montajul monocromatic al pavelelor va pune în valoare elementele complementare amenajării, precum focarul, băncile sau jardinierele.

Primăvara aceasta păşeşte împreună cu cei dragi în propriul vostru spaţiu de poveste! Trăieşte momente magice, într-un spaţiu magic, creat cu Elis Pavaje!

Creează o senzaţie de ordine, armonie şi echilibru cu pavelele Umbra D10! Datorită finisajului superior vizibil accentuat şi a gamei cromatice, aceste pavele pot fi montate într-o dispunere monocromă sau ca o combinaţie a celor patru nuanţe diferite de pavaj. Forma alungită şi suprafaţa cu aspect de criblură a acestor pavele completează stilul elegant, fiind în acelaşi timp deosebit de rezistente la alunecare, pentru ca tu să poţi păşi în siguranţă.

Beneficii:

  • Suprafaţa structurată a pavelelor asigură rezistenţă superioară şi un aspect deosebit.

  • Poţi alege din 4 variante de nuanţe.

  • Asigură rezistenţă la alunecare, fiind ideale inclusiv în jurul piscinelor.

Schimbă aspectul monoton al curţii tale! Alege modelele Trenova D2 sau Trenova Romb Grande, cu o combinaţie modernă din trei nuanţe de antracit, gri deschis şi gri închis, pentru a conferi spaţiului amenajat un efect vizual tridimensional, foarte bine structurat şi un plus de originalitate şi dinamism. Dacă îţi doreşti un design cu forme geometrice şi culori metalice sau eşti în căutarea unor decoruri atipice, îţi recomandăm să alegi această soluţie când celelalte elemente arhitecturale din curte sunt simple vizual, monocrome (ex: faţada casei, gardul).

Beneficii:

  • Se livrează ca mix de 3 nuanţe pentru a obţine un pavaj cu efect 3D.

  • Efectul vizual 3D se poate obţine prin mai multe moduri de dispunere, posibilităţile fiind limitate doar de imaginaţia proiectantului.

Promoţie Elis Pavaje.
Promoţie Elis Pavaje. (Elis Pavaje)

DE CE SĂ ALEGI PAVELE DIN BETON VIBROPRESAT ELIS PAVAJE?

Montajul pe strat de nisip permite refolosirea pavelelor în caz de reparaţii subterane. Asigură o stabilitate foarte bună suprafeţelor pavate datorită îmbinării pe mai multe muchii. Au o rezistenţă mecanică foarte bună datorită materialului dens, omogen, obţinut prin vibropresare. Sunt rezistente la multiple cicluri de îngheţ-dezgheţ. Permit aerisirea solului şi asigura un drenaj eficient printre rosturi. Oferă posibilităţi nelimitate de amenajare (linii curbe, ruperi de linii prin mixuri de modele). Pavelele beneficiază de o garanţie de 5 ani.

ETAPELE AMENAJĂRII CU PAVELE!

Planifică proiectul. Gândeşte-te la destinaţia lucrării: terasă, parcare, curte sau alee pietonală. Alege stilul amenajării astfel încât să se potrivească cu casa şi restul ambientului. Caută inspiraţie: facebook, website, catalog. În final, stabileşte un buget estimativ!

Selectează montatorul. Contactează cel puţin 2 montatori şi cere să vizualizezi lucrări realizate de aceştia. De preferinţă, porneşte de la recomandările prietenilor, familiei, vecinilor. În final, semnează contractul şi asigura-te că firma aleasă are disponibilitate când ai nevoie.

Realizează proiectul. Asigură-te de calitatea, cantitatea, de manipularea şi depozitarea produselor în bune condiţii. Ţine legătura cu montatorul, pentru a fi informat despre statusul lucrării.

După montaj. La finalul lucrării parcurge toată suprafaţa pentru a te asigura că este totul în regulă. Solicită certificatul de garanţie al pavelelor, care este de 5 ani şi garanţia lucrării, pentru minim 1 an, pentru ca aceasta să treacă peste un ciclu de îngheţ-dezgheţ. Discută cu montatorul un plan ulterior de curăţare şi întreţinere a lucrării.

Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje este o companie privată 100% românească şi o afacere de familie fondată în 1991 în Petreşti, jud. Alba, de Elisiu Goţa. Compania comercializează prefabricate din beton vibropresat precum dale, pavele, borduri, rigole, elemente pentru gradină şi oferă servicii profesionale precum consultanţă, proiectare şi execuţie pentru proiecte de infrastructură, proiecte industriale sau comerciale. Compania, liderul pieţei din România, are peste 200 de parteneri în întreaga ţară. Elis Pavaje deţine 5 unităţi de producţie la Petreşti şi Vîntu de Jos (judeţul Alba), Stoeneşti (Prahova), Secuienii Noi (Neamţ) şi Arad (Arad).