Orban: Revocarea Avocatului Poporului şi rapoartele TVR şi SRR, pe ordinea de zi a Birourilor Permanente

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Facebook / ludovicorban.ro)

Cererea de revocare din funcţie a Avocatului Poporului şi respingerea rapoartelor Radioului şi Televiziunii Publice vor fi unele dintre punctele de pe ordinea de zi a Birourilor permanente reunite de marţi, a anunţat Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor.

"Vor mai fi puncte pe care le considerăm importante la reuniunea Birourilor permanente reunite în vederea plenului, cum ar fi cererea de revocare a Avocatului Poporului, alături de raport. Este raportul prezentat de Avocatul Poporului.

De asemenea, am discutat la nivelul coaliţiei să introducem pe ordinea de zi respingerea rapoartelor depuse de conducerea Televiziunii Române şi Radioului Public", a declarat Orban.

Potrivit şefului Camerei Deputaţilor, există de asemenea „mai multe proiecte legislative privitoare la modificarea legii privind statutul deputaţilor şi senatorilor, proiecte legislative depuse de PNL şi USR”.

"Mai nou, am înţeles că există şi o propunere din partea opoziţiei privitoare la desfiinţarea pensiilor speciale pentru parlamentari. De asemenea, o să fie puncte care sunt, unele dintre ele, de introdus pe ordinea de zi şi ar fi trebuit rezolvate încă din legislatura trecută. Am mai avut înţelegerea să existe şi o propunere privind înfiinţarea comisiei de cod electoral, care e de asemenea discutat cu partenerii de coaliţie", a precizat Ludovic Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne