Orban: Ponta a "aranjat" dezbaterea cu Iohannis la Realitatea TV. Astă seară se vor întâlni la B1 TV

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Epoch Times România)

Ludovic Orban, a făcut declaraţii într-o conferinţă de presă, prin care a dezminţit informaţia conform căreia conducerea ACL ar fi luat decizia ca Iohannis să nu mai participe la alte dezbateri electorale, anunţând totodată participarea lui Klaus Iohannis la confruntarea organizată de B1 TV.

“Ţin a demonta din nou minciunile difuzate pe posturile tv care l-au spijinit pe Victor Ponta. Nu a avut loc nicio reuniune a conducerii ACL după emisiunea de la Realitatea TV, nu s-a luat nicio decizie ca domnul Iohannis să nu mai participe la alte emisiuni, dimpotrivă, Klaus Iohannis va participa astă seară la dezbaterea de la B1 TV”, a precizat Ludovic Orban.

Referitor la emisiunea care s-a desfăşurat marţi la Realitatea TV, liderul PNL susţine că a existat un fel de aranjament între acest post TV şi Victor Ponta, subliniind că prezidenţiabilul Klaus Iohannis nu a vrut să evite confruntările televizate cu Victor Ponta.

“Această emisiune a fost aranjată de Victor Ponta cu Realitatea, staff-ul (ACL, n.r.) nu a participat la nicio negociere privind formatul acestei emisiuni. Domnul Iohannis a fost întrebat public şi a spus că nu au fost cunoscute şi negociate aceste elemente. În orice democraţie din lume, dezbaterile finale sunt negociate de staff-uri. PSD a refuzat categoric orice fel de negociere privind dezbaterea finală. Domnul Iohannis a avut de ales între fuga permanentă a PSD-ului de dezbatere şi decizia riscantă de a participa la o emisiune despre care nu a cunoscut aproape nimic. A fost o decizie luată de domnul Iohannis din respect pentru cetăţenii ţării. A jucat, ca să zic aşa, în deplasare, pe teren străin. Domnul Ponta, prin modul în care şi-a aranjat emisiunea, a arătat că nu-şi doreşte o dezbatere pe teren neutru”, a precizat Orban.

Totodată, acesta consideră că Iohannis nu are ce căuta la dezbaterea organizată de Antena 3: “Părerea mea personală e că domnul Iohannis nu are ce căuta la Antena 3. Orice cetăţean român care doreşte să vadă această confruntare poate să o urmărească în seara asta la B1 TV”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne