O şefă dintr-o organizaţie locală AUR, arestată preventiv într-un dosar de proxenetism

Ancuţa Cârcu
Ancuţa Cârcu (Youtube - screenshot)

Ancuţa Cârcu, unul dintre membrii formaţiunii AUR, a fost arestată preventiv într-un dosar al proxeneţilor din Turda, informează Gazeta de Cluj. Cârcu a făcut parte din Partidul România Mare, şi s-a remarcat atunci când l-a acuzat pe Corneliu Vadim Tudor că a încercat să o violeze.

Potrivit Adevărul.ro, Cârcu a intrat în AUR la finele anului trecut, în decembrie, şi este prim-vicepreşedinte al organizaţiei Vlădeşti-Galaţi.

Potrivit Gazeta de Cluj care citează Ziardecluj.ro, bistriţeanca are emis un referat de arest preventiv, alături de alţi ”locotenenţi” din dosarul "PEŞTI la Turda".

Parchetul Turda a mai făcut şi alte propuneri de arestare preventivă, în Dosarul ”Proxeneţii de Tenerife”, vizate fiind 4 persoane care în momentul de faţă nu se află în ţară.

Peştii de la Turda, coordonaţi aparent de Mihai Moldovan şi finul său – Flaviu Oltean, duceau fete din Turda şi Câmpia Turzii la prostituţie în Tenerife.

Sursele publicaţiei Ziar de Cluj susţin că perioada infracţională este 2017-2021, iar proxeneţii din reţea duceau fetele în Tenerife şi Madrid pentru a le plasa pe stradă. În momentul în care prostituatele aveau clienţi erau obligate să raporteze ”locotenenţilor” tot: locaţie, sume încasate, cu cine merg etc.

Articolul complet aici.