Numărul clienţilor serviciului de Mobile Banking al Băncii Transilvania a crescut cu 50% în trei luni

(photos.com)
Epoch Times România
20.08.2012

Serviciul de Mobile Banking al Băncii Transilvania, BT24, este folosit în prezent de 22.500 de clienţi, în creştere cu 50% în decurs de doar trei luni, a anunţat luni banca.

„Banca şi-a atins astfel obiectivul propus până la finalul acestui an, contribuind la creşterea accesibilităţii operaţiunilor bancare realizate prin smartphone”, se spune în comunicatul băncii.

Prin opţiunea BT, care permite abonarea online la Mobile Banking prin intermediul Internet Banking BT24, persoanele fizice şi firmele au la dispoziţie 3 luni de gratuitate pentru acest serviciu, de la data activării lui. Facilitatea de abonare online rămâne valabilă şi după această campanie care tocmai s-a încheiat, aşa încât clienţii vor putea opta online în continuare pentru Mobile Banking, la un abonament de 4 lei ( lună pentru persoanele fizice şi de 5 lei ) lună pentru persoanele juridice.

Mobile Banking BT24 permite clienţilor băncii să realizeze o gamă variată de operaţiuni – simplu, într-un interval de timp foarte scurt şi în condiţii de maxim confort: plăţi în lei, transferuri între conturi proprii, depozite, plăţi ale facturilor sau schimburi valutare. De asemenea, pot fi vizualizate online: tranzacţiile, soldurile conturilor, limitele de sume setate pe carduri, precum şi date despre credite.

„Banca Transilvania ţine pasul cu creşterea interesului pentru Mobile Banking, în acest an lansând până acum două noi facilităţi ale acestui serviciu: posibilitatea plăţii facturilor de utilităţi, prin scanarea codului de bare direct de pe telefonul de tip smartphone, respectiv abonarea la Mobile Banking, direct din Internet Banking BT24”, se mai spune în comunicat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor