Banca Transilvania şi Taxback.com lansează serviciul de rambursare a TVA-ului extern

Banca Transilvania şi Taxback.com lansează serviciul de rambursare a TVA-ului extern destionat clienţilor persoane juridice, o soluţie pentru recuperarea TVA-ului aferent plăţilor externe eligibile, plăţi realizate cu cardurile business Visa şi MasterCard.
Epoch Times România
01.06.2012

Banca Transilvania şi Taxback.com lansează serviciul de rambursare a TVA-ului extern destionat clienţilor persoane juridice, o soluţie pentru recuperarea TVA-ului aferent plăţilor externe eligibile, plăţi realizate cu cardurile business Visa şi MasterCard.

Serviciul de rambursare a TVA-ului extern se adresează clienţilor Băncii Transilvania, posesori de carduri business Visa şi MasterCard – Visa Business Electron, Visa Business Silver şi Gold, MasterCard Business – care efectuează tranzacţii cu aceste tipuri de carduri în străinătate, cu ocazia deplasărilor în interes de afaceri.

Potrivit băncii, clienţii BT au posibilitatea de a-şi revendica TVA-ul din 36 de state din Europa sau din alte ţări din lume, pentru cheltuieli precum: evenimente internaţionale, cazare, transport, protocol, contracte de servicii cu furnizorii externi etc.

Taxback.com va colabora direct cu clienţii Băncii Transilvania pentru colectarea documentelor necesare pentru constituirea cererilor şi va administra întreaga procedură de rambursare cu autorităţile fiscale internaţionale. În cadrul parteneriatului, clienţii Băncii Transilvania vor beneficia de asistenţă specializată şi de comisioane de procesare preferenţiale.

Printre avantajele aduse de serviciul de rambursare, clienţilor BT, se numără: reducerea costurilor cu deplasările externe, securizarea fluxului de numerar, precum şi o politică preferenţială şi transparentă de comisionare. În plus, posesorii de carduri business BT vor beneficia de asistenţă permanentă prin intermediul unui Account Manager dedicat şi prin serviciile Online Chat şi Luminare (Raportare Online), puse la dispoziţie de Taxback.com.

Taxback.com este o companie multinaţională, membră a Taxback Group, specializată în servicii de rambursare de taxe, cu 27 de birouri în lume şi peste 600 de angajaţi. In România este prezentă din anul 2003, oferind clienţilor persoane fizice şi juridice servicii de consultanţă fiscală specializată. Taxback.com proceseaza anual cereri de rambursare în valoare de peste 500 milioane euro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor