"Monolit misterios" reperat pentru prima dată în ultimii patru ani, în deşertul Nevada

Monolit misterios, apărut într-un deşert din Nevada (X)
Redacţia
20.06.2024

Monoliţii misterioşi care au ieşit la suprafaţă în timpul pandemiei Covid-19 au reapărut, de data aceasta într-un deşert din Nevada.

Alte versiuni ale instalaţiei metalice singulare, reflectorizante şi înalte de trei metri au fost găsite în locuri precum Utah, California, Ţara Galilor şi România în 2020, dar acum pot fi văzute la Gass Peak, la aproximativ 65 km nord de Las Vegas.

"MONOLIT MISTERIOS!"

"Vedem o mulţime de lucruri ciudate atunci când oamenii merg în drumeţii, cum ar fi faptul că nu sunt pregătiţi pentru vreme, că nu au adus suficientă apă... dar uitaţi-vă la asta! În weekend, LVMPDSAR a observat acest monolit misterios în apropiere de Gass Peak, la nord de vale", a declarat Poliţia din Las Vegas pe X.

Originile monoliţilor anteriori nu au fost niciodată dezvăluite, declanşând teorii ale conspiraţiei care implică extratereştri sau că apariţia structurilor este o farsă elaborată şi foarte bine coordonată.

Teoretic, primul monolit a fost descoperit din greşeală în 2020, când oficialii din domeniul vieţii sălbatice numărau oile bighorn dintr-un elicopter într-un deşert de lângă Moab, Utah. La scurt timp după ce a fost găsit, monolitul respectiv a dispărut în mod misterios.

"Am primit rapoarte credibile potrivit cărora structura instalată ilegal, denumită 'monolit', a fost îndepărtată de pe terenurile publice ale Biroului de gestionare a terenurilor (BLM) de către o parte necunoscută", a declarat atunci Biroul de gestionare a terenurilor din Utah, potrivit The Guardian.

"BLM nu a îndepărtat structura, care este considerată proprietate privată. Noi nu investigăm infracţiuni care implică proprietăţi private, care sunt gestionate de biroul local al şerifului".

De atunci, mulţi monoliţi au apărut şi au dispărut în alte state şi ţări fără nicio explicaţie. Alţii au fost vandalizaţi şi distruşi de cetăţeni.

Aceasta ar fi prima reapariţie a structurii, din ultimii patru ani.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor