Militari germani sunt luaţi drept terorişti în Arizona

Misiunea lor era atât de secretă încât Ambasada germană nu ştia nimic
Matrix
 
Matrix  

Potrivit publicaţiei germane Der Spiegel, paraşutişti germani în misiune în SUA au fost consideraţi terorişti.

Comandamentul Forţelor Speciale (KSK) al Bundeswehr desfăşura un curs de paraşutism în statul american Arizona, de la începutul anului.

Potrivit revistei, incidentul s-a produs atunci când doi militari germani din program au decis să viziteze un spital din apropiere pentru a afla dacă pot fi trataţi acolo în cazul în care sunt răniţi sau contractează virusul Wuhan.

Der Spiegel menţionează că militarii au avut „un comportament bizar”.

Când personalul spitalului le-a cerut să arate legitimaţiile, militarii, aflaţi în civil, au refuzat şi au arătat în schimb ordinele de desfăşurare ale NATO. Revista scrie că cei doi au acţionat atât de suspect, încât personalul spitalului a alertat FBI, crezând că sunt terorişti care spionează spitalul cu intenţia de a efectua un atac asupra lui.

FBI a contactat Ambasada Germaniei în Statele Unite pentru informaţii, dar personalul ambasadei nu a putut clarifica situaţia, deoarece nu fusese informată despre exerciţiile militare din cauza nivelului înalt de secretizare. Situaţia a fost rezolvată după ce agenţia a făcut mai multe apeluri în Germania.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe