Mihai Tudose, invitat oficial să revină în PSD. Şi nu doar el...

Mihai Tudose
Mihai Tudose (Epoch Times România)

Organizaţia judeţeană PSD Brăila a decis în şedinţa de sâmbătă, 14 decembrie, să adreseze o invitaţie oficială foştilor săi membri care au plecat la Pro România, să se întoarcă în partid, relatează stirpesurse.ro.

Reamintim că marele plecat din PSD Brăila a fost Mihai Tudose, intrat ulterior la Pro România, de unde a demisionat recent. Acestuia i s-au alăturat mai mulţi social-democraţi, demisionaţi acum şi ei din formaţiunea lui Ponta.

"Biroul organizaţiei judeţene PSD Brăila, întrunit în ziua de 14 decembrie 2019, a analizat situaţia creată pe scena politică brăileană, în mod deosebit anunţul privind demisia în bloc a membrilor Pro-România Brăila.

În cadrul discuţiilor s-a evidenţiat necesitatea coagulării eforturilor tuturor forţelor politice de stânga în vederea câştigării alegerilor locale şi parlamentare din anul 2020.

În acest context, Biroul organizaţiei judeţene PSD a hotărât să adreseze invitaţia către cei care au activat în cadrul Pro România, membri şi simpatizanţi, către toţi brăilenii care împărtăşesc valorile social-democrate, de a adera la organizaţia PSD pentru ca împreună să îndeplinim proiectele sociale, economice şi politice ale judeţului Brăila", se arată într-un comunicat semnat de preşedintele PSD Brăila, Ion Rotaru.

Reamintim în context că recent, liderul PSD, Marcel Ciolacu a afirmat într-un interviu acordat la un post TV că Mihai Tudose „e un parlamentar din 36, nu un parlamentar din 465”, părând că pregăteşte terenul pentru o posibilă întoarcere a acestuia în rândul social-democraţilor.