Mare surpriză în Liga 1: CFR Cluj - Viitorul Constanţa, 0-1

Meciul CFR Cluj - Viitorul Constanţa, care s-a jucat joi seară, s-a terminat cu un scor incredibil - 0-1, după un joc senzaţional, în care puştii lui Hagi au făcut instrucţie pe terenul campioanei.
Fostul mare fotbalist, Gheorghe Hagi. (Daniel Mihailescu / EuroFootball / Getty Images)
Liviu Şerbănescu
19.10.2012

Meciul CFR Cluj - Viitorul Constanţa, care s-a jucat joi seară, s-a terminat cu un scor incredibil - 0-1, după un joc senzaţional, în care puştii lui Gheorghe Hagi au făcut instrucţie pe terenul campioanei.

Într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, în care oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 20, formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Viitorul Constanţa.

După ce a profitat de o greşeală a apărării clujene şi l-a driblat pe portarul Felgueiras, Iancu a înscris în minutul 60, trimiţând mingea în poartă.

După înfrângerea din meciul cu Viitorul Constanţa, tehnicianul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat joi seară, că acesta a fost cel mai slab joc din campionat al formaţiei sale, precizând că oaspeţii au ştiut să profite de naivitatea din apărare a clujenilor.

"Trebuia să fie o repetiţie pentru meciul de marţi, din Liga Campionilor. Din păcate astăzi am făcut greşeli mari în apărare, greşeli colective. Ne-am creat multe ocazii, ultima pasă nu a funcţionat. Puteau să fac şi 2-0, au avut o şansă enormă cei de la Viitorul. Cred că a fost cel mai slab joc al nostru din campionat, dar victoria lor e meritată pentru că au ştiut să profite de naivitatea noastră în apărare. Am dominat dar fără limpezime, în 11 contra 10 am jucat mai prost decât în 11 contra 11. Golgeterii noştri nu au fost inspiraţi", a declarat Andone la Dolce Sport.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor