CFR Cluj - Manchester United, 1-2

Într-un meci contând pentru etapa a doua a grupei H a Ligii Campionilor, CFR Cluj a fost învinsă marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de echipa Manchester United.
(JEFF PACHOUD / AFP / GettyImages)
Liviu Şerbănescu
03.10.2012

Într-un meci contând pentru etapa a doua a grupei H a Ligii Campionilor, CFR Cluj a fost învinsă marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de echipa Manchester United.

Astfel, echipa engleză a obţinut victoria cu numărul 100 în principala competiţie europeană.

Mai întâi, CFR Cluj a deschis scorul prin Kapetanos, în minutul 14, apoi Manchester a întors rezultatul prin golurile marcate de Van Persie, în minutele 29 şi 49.

Într-o conferinţă de presă, antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat marţi seară după meci, că este trist, deoarece formaţia sa primeşte goluri parabile.

Totodată, el a precizat că victoria englezilor este indiscutabilă.

"A fost o victorie meritată şi indiscutabilă a lui Manchester United. Noi am încercat să ne ridicăm la nivelul lor, dar atât s-a putut. Ce mă doare şi pentru ce sunt trist e că luăm goluri parabile, iar la nivelul acesta cu o echipă ca Manchester nu ai nicio şansă. Primul lor gol a fost norocos, pentru că altfel schimbam lucrurile la pauză. În repriza a doua ne-au dominat clar", a precizat Andone.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor