Mardare şi-a reziliat contractul cu Oţelul Galaţi

Sigla FC Otelul Galati. (www.otelul-galati.ro)
Epoch Times România
15.01.2013

Fundaşul central Ştefan Adrian Mardare şi-a reziliat contractul cu Oţelul Galaţi, de comun acord, anunţă gruparea de pe malul Dunării.

Mardare, fost internaţional de tineret, care a jucat la FC Vaslui, Rapid şi Debrecen, nu a evoluat niciun minut în această stagiune pentru Oţelul.

Oţelul s-a mai despărţit în această iarnă de Laurenţiu Buş şi Dănuţ Enescu, în timp ce Gabriel Viglianti s-a retras din activitate.

Oţelul a parafat o înţelegere cu concitadina FCM Dunărea Galaţi (liga a doua), în cadrul căreia vor fi împrumutaţi la formaţia de eşalon secund şase jucători, atacantul Bogdan Chipirliu, fundaşii Andrei Marus, Florin Stoica, mijlocaşii Cenk Firat, Cosmin Gârleanu şi atacantul Ousmane Gueye.

"Bogdan Chipirliu este unul dintre marile talente ale Oţelului şi consider că a depăşit nivelul Ligii a III-a, deci avea nevoie de meciuri în picioare. La FCM Dunărea va avea şansa de a activa într-o competiţie mult mai tare şi îi doresc să demonstreze cât mai repede că trebuie să ajungă la echipa noastră de seniori. De asemenea, Marus, Stoica, Firat, Gârleanu şi Gueye sunt peste nivelul eşalonului al treilea şi aveau nevoie de o altă provocare. Le urez tuturor succes la FCM Dunărea şi le transmit că îi monitorizăm cu mare atenţie", a declarat Narcis Răducan, directorul general al clubului Oţelul Galaţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor