Lăzăroiu: PSD şi-a luat IT-işti să nu fie furat. Dominion e "state of the art" în fraudarea votului. Să văd cum bateţi asta!

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Analistul politic Sebastian Lăzăroiu susţine că afirmaţiile lui Sorin Grindeanu privind sistemul pus la cale de PSD pentru o numărătoare paralelă a voturilor la parlamentare sunt adresate acelor români care, după alegerile locale, au fost “intoxicaţi sistematic” de fostul primar general Gabriela Firea cu “povestea fraudei”.

“Sorin Grindeanu se laudă că PSD şi-a luat un desant de it-işti pentru seara alegerilor, ca să nu mai fie furat partidul de PNL şi USR. Las la o parte că, pentru numărarea paralelă, un Excel e destul de bun şi rapid. Înţeleg că mesajul nu e pentru noi, care ştim că nu-ţi trebuie niciun geniu în IT ca să introduci nişte procese verbale într-o matrice centralizatoare.

E pentru alegătorii lor care au fost intoxicaţi sistematic de Firea, după alegerile din Bucureşti, cu povestea fraudei, şi-acum se întreabă de ce ar mai ieşi la vot. Puteţi să vă luaţi armate de it-işti, Sorine. Dominion este ‘state of the art’ în materie de fraudare a votului. Să vă văd cum bateţi asta”, a precizat analistul, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat că social-democraţii au pus la punct cel mai eficient sistem de numărătoare paralelă a voturilor la nivel naţional pentru alegerile parlamentare.

“Niciun vot dat de români PSD nu va putea fi furat. Am pus la punct, împreună cu colegii noştri din teritoriu, cel mai eficient sistem de numărătoare paralelă a voturilor la nivel naţional pentru alegerile parlamentare. Am cooptat în echipa de campanie un grup de membri din Organizaţia de tineret, specialişti în IT. Ei vor susţine din punct de vedere tehnologic tot ceea ce ţine de raportările privind procesele verbale din acea noapte.

PSD va fi partidul care va avea în cel mai scurt timp voturile numărate până la ultimul. Niciun vot pe care românii îl vor acorda partidului nostru nu se va mai pierde. Aş vrea să fac un avertisment pentru PNL şi USR, şi anume, că nu aveţi nicio şansă să mai deturnaţi votul românilor”, a susţinut Grindeanu într-o conferinţă de presă organizată luni la sediul central al PSD, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne