Lăzăroiu denunţă "cea mai spectaculoasă escrocherie electorală din ultimii 30 de ani"

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (facebook.com)

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu acuză o "spectaculoasă escrocherie electorală" la Mangalia unde, potrivit spuselor sale, unul dintre candidaţii la primărie, Mohammad Murad, manipulează speranţle vărstnicilor pentru a-i determina să-l voteze.

Mai exact, Murad, personaj în favoarea căruia PSD şi-a retras candidatul, ar da bătrânilor un fel de imitaţie de CEC-uri în valoare totală de 10.000 de lei convertibili în pelerinaj, SPA, excursie la Ierusalim etc.

Redăm postarea lui Lăzăroiu:

"Am văzut multe în campanii, dar asta mi se pare cea mai spectaculoasă escrocherie electorală din ultimii 30 de ani. Un fel de carnet de cecuri pe care îl dai bătrânilor. Valoarea totală de 10.000 de lei se împarte în pelerinaj, spa, excursie la Ierusalim etc. Completezi datele personale şi candidatul îţi promite că le vei primi pe toate dacă iese primar. Să remarcăm şi culoarea de pe copertă, atât de familiară vârstnicilor. Pot să înţeleg multe trucuri politicianiste, dar să manipulezi în halul ăsta speranţele unor oameni amărâţi trece de orice limită a abjecţiei. Ăsta nu e prietenul lui Rareş Bogdan?", scrie, pe Facebook, Lăzăroiu.

Reamintim că, recent, candidatul susţinut de PSD, ALDE şi PNŢCD la Primăria Mangalia, Zanfir Iorgus, a anunţat că se retrage din cursa electorală în favoarea candidatului independent Mohhamad Murad şi le-a cerut susţinătorilor săi să îl voteze pe acesta.

(Sebastian Lazaroiu, Facebook)

(Sebastian Lazaroiu, Facebook)

(Sebastian Lazaroiu, Facebook)

(Sebastian Lăzăroiu, Facebook)

Foto
Foto (Sebastian Lăzăroiu, Facebook)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne