Speranţa liberalilor: “Ne dorim evident ca preşedintele Ciucă să meargă la Cotroceni”

Ionuţ Stroe
Ionuţ Stroe

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni, la Prima News, că liberalii îşi doresc ca liderul lor, Nicolae Ciucă, să ajungă la Cotroceni, susţinând că această atitudine nu ar trebuie să fie interpretată că supără sau că lezează anumite interese, în condiţiile în care “probabil” şi PSD îşi susţine candidatul său.

“Am decis de comun acord să suspendăm orice fel de discuţii privind proiectarea viitorului politic, al alegerilor prezidenţiale din această toamnă, pentru data de 10 iunie. După ce vom epuiza această etapă a alegerilor locale vom putea evident să ne aşezăm la masa şi să discutăm şi despre acest lucru. Noi, liberalii, gândim tot timpul pe termen lung, avem şi dorim să reconfirmăm faptul că preşedintele în această ţară a fost dat de zona de dreapta în cele mai multe dăţi.

Ne dorim evident ca preşedintele Ciucă să meargă la Cotroceni. Nu lezăm pe nimeni, să nu se interpreteze că supărăm, lezăm anumite interese. Probabil şi social-democraţii susţin candidatul lor. Noi, în mod evident ne-am dori ca un proiect comun să includă propunerea candidatului Nicolae Ciucă”, a precizat Stroe, citat de News.ro.

De asemenea, Stroe a transmis că, pe moment, nu s-a luat nicio decizie, nici cu privire la faptul dacă PSD şi PNL vor avea un candidat comun.

“Nu ştiu cât va conta rezultatul alegerilor locale sau europarlamentare, dar în mod evident, orice fel de discuţie o vom avea după această dată. Este firesc, este normal, dacă există rezultate bune, să continui un lucru bun, ar merge natural o decizie în sensul unei oferte comune la toamnă”, a continuat el.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne