Iohannis a acceptat propunerile PSD: Daniel Suciu şi Răzvan Cuc ajung la Palatul Victoria

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Preşedintele Klaus Iohannis a dat undă verde, joi, propunerilor de miniştri înaintate de premierul Viorica Dăncilă pentru portofoliile Dezvoltării şi Transporturilor.

Astfel, Iohannis a semnat decretele de numire a lui Daniel Suciu în funcţiile de vicepremier şi ministrul al Dezvoltării regionale şi administraţiei publice şi a lui Răzvan Cuc în funcţia de ministru al Transporturilor.

Cu o zi în urmă, premierul înaintase oficial cele două propuneri, transmiţând opiniei publice că vrea "să pună capăt situaţiei de blocaj a activităţii Guvernului, mai ales că perioada de interimat la cele două ministere expiră."

Anterior, atât Lia Olguţa Vasilescu, cât şi Mircea Drăghici s-au retras din cursa pentru cele două ministere, după ce Cotroceniul a dat semnale repetate că nu vor ajunge la Palatul Victoria.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne