Îndelung promisul referendum pe justiţie. Iohannis ar fi început să lucreze la strategie (Surse)

În ianuarie 2017, preşedintele Iohannis lansa ideea unui referendum pe justiţie. Această idee s-ar putea materializa în viitorul apropiat, preşedintele lucrând, potrivit unor surse, la strategie.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Preşedintele Iohannis a început să lucreze la strategia pentru declanşarea unui referendum pe justiţie în ziua alegerilor europarlamentare, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate Cotroceniului.

Decizia şefului statului de a declanşa îndelung promisul referendum a venit în contextul în care Curtea Constituţională a decis că organizarea unui referendum concomitent cu alegerile este constituţională. Mai mult, USR a tot lansat în spaţiul public apeluri stăruitoare către preşedinte, cerându-i acestuia să declanşeze un referendum care să preia tema campaniei Fără Penali în funcţii publice.

Reamintim că preşedintele Klaus Iohannis a lansat ideea unui referendum pe justiţie încă din ianuarie 2017, în momentul în care PSD a demarat atacurile la justiţie prin modificarea Codurilor penale.

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne