Godină, după scandalul făcut de Şoşoacă la Nasta: Pentru ce face ea nu e nevoie de curaj, ci de lipsa simţului ridicolului

Marian Godină
Marian Godină (Blog - Marian Godină)

Cunoscutul poliţist Marian Godină a criticat în mod dur ieşirile recente ale senatoarei Diana Şoşoacă ce a fost protagonista unui nou scandal în curtea Institutului „Marius Nasta” din Capitală, unde a devenit agresivă cu directoarea Institutului, medicul Beatrice Mahler, şi a acuzat că ar fi fost bruscată de "bodyguarzi".

„La o ştire despre o persoană care e prezentă oriunde e rost de făcut scandal, care zbiară şi ameninţă cu plângeri penale pe oricine, cere să i se prezinte la raport manageri, patroni de firme de securitate şi orice alţi superiori, căci dumneaei, în calitatea-i de senator, calitate pe care nu ezită să şi-o decline răcnind, nu stă la discuţii cu orice 'muritor de rând', ci doar cu persoane de rang înalt, te aştepţi să nu citeşti comentarii care să-i fie favorabile. Dar nu e chiar aşa, căci cu cât zbiară mai tare, cu atât, în mintea unora, deloc puţini, 'are mai mult curaj de a spune lucrurilor pe nume', 'e singura care luptă', 'e o adevărată patrioată' etc.”, a scris Godină, într-o postare pe Facebook.

În continuarea mesajului său, poliţistul îi întreabă pe cei „care vorbesc cu atât de multă admiraţie despre această persoană: E vreunul dintre voi atât de limitat încât nu ar putea să zbiere, să ceară demisii, să ameninţe, să facă circ din orice, să se certe cu paznicii etc?”.

„Singurul lucru de care ai nevoie să poţi face asta nu e curajul, ci lipsa simţului ridicolului. Să vii cu soluţii e mai greu, de grohăit poate orice porc”, a conchis Godină.

Afirmaţiile poliţistului vin după ce, duminică seara, senatoarea Diana Şoşoacă a mers la secţia mobilă ATI a Institutului "Marius Nasta", aflând din presă că acolo a avut loc un incident, în urma căruia au intervenit pompierii şi echipajele SMURD. Ajunsă în curtea spitalului, Şoşoacă a devenit agresivă cu directoarea Institutului, medicul Beatrice Mahler, acuzând că ar fi fost bruscată de "bodyguarzi". Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne