Gaz Metan Mediaş a renunţat la serviciile antrenorului Mihai Teja

'Conducerea clubului Gaz Metan Mediaş şi tehnicianul Mihai Teja au ajuns la o înţelegere privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului acestuia.' se arată pe pagina oficială de Facebook a grupării medieşene.
Antrenorul român Mihai Teja.
Antrenorul român Mihai Teja. (Gz Metan Mediaş/facebook)

Conducerea clubului de fotbal Gaz Metan Mediaş a anunţat rezilierea contractului cu tehnicianul Mihai Teja, odată cu acesta plecând şi antrenorul secund Eusebiu Tudor, respectiv analistul video Mircea Diaconescu.

"Conducerea clubului Gaz Metan Mediaş şi tehnicianul Mihai Teja au ajuns la o înţelegere privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului acestuia. Alături de acesta au plecat de la echipă şi antrenorul secund Eusebiu Tudor, dar şi analistul video Mircea Diaconescu." - au anunţat oficialii formaţiei ce activează în prima Ligă.

Teja preluase frâiele lupilor negri în 2 februarie, acesta ajungând atunci la o înţelegere valabilă pe un an şi jumătate.

La momentul despărţirii de acesta Gaz Metan ocupă poziţia a 15-a în clasament după opt etape, cu patru puncte, având cinci înfrângeri consecutive şi un singur punct luat în ultimele şapte partide.