Fotbal: Lampard s-a reaccidentat, în cursul meciului cu Şahtior din Liga Campionilor

Internaţionalul englez Frank Lampard, mijlocaşul lui Chelsea Londra, s-a reaccidentat la pulpa piciorului drept, în cursul meciului cu Şahtior Doneţk, 23 oct 2012. (Michael Steele / Getty Images)
Epoch Times România
24.10.2012

Mijlocaşul lui Chelsea Londra, internaţionalul englez Frank Lampard, s-a reaccidentat la pulpa piciorului drept, în cursul meciului cu Şahtior Doneţk (1-2), din cadrul Grupei E a Ligii Campionilor la fotbal, a anunţat antrenorul echipei engleze, Roberto Di Matteo.

Lampard, 33 ani, a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 18 al jocului de pe Donbass Arena, lăsându-i locul belgianului Eden Hazard, după ce a resimţit din nou dureri la picior.

"Este aceeaşi pulpă care i-a făcut probleme de două luni şi jumătate. Era bine înaintea meciului, însă a simţit ceva în debutul întâlnirii. I se va pune un diagnostic foarte rapid pentru a vedea despre ce este vorba", a declarat Di Matteo pentru postul englez Sky Sport la finalul jocului.

Durata indisponibilităţii mijlocaşului englez nu a fost precizat, însă se pare că Lampard nu va putea juca în meciul cu Manchester United, programat duminică în Premier League.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor