Fotbal: Bogdan Mitrea, convocat la naţionala României în locul lui Goian

(ALEXANDER KLEIN / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
12.10.2014

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Victor Piţurcă, l-a convocat de urgenţă, sâmbătă seara, pe Bogdan Mitrea, fundaşul formaţiei FC Viitorul Constanţa, în urma accidentării lui Dorin Goian în meciul contra Ungariei (1-1), din preliminariile EURO 2016.

Mitrea va efectua deplasarea alături de ceilalţi "tricolori" în Finlanda, unde marţi 14 octombrie România va întâlni, la Helsinki, naţionala nordică în preliminariile Campionatului European, precizează FRF. Mitrea a mai fost convocat la reprezentativă, dar nu a apucat să debuteze.

Goian, la selecţia cu numărul 60 în echipa naţională, a suferit o leziune fibrilară la muşchiul peronier lung stâng şi a devenit indisponibil pentru partida din Finlanda, de marţi. Fundaşul echipei Asteras Tripolis a fost înlocuit în minutul 5 al partidei cu Ungaria de către Florin Gardoş.

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean a fost înlocuit după ce a suferit o contractură la ischiogambierii de la coapsa stângă, iar staff-ul medical al echipei naţionale va depune toate eforturile pentru a-l recupera până la următorul joc. Alţi doi tricolori au suferit accidentări minore, Dragoş Grigore (traumatism tendoane extensori) şi Alexandru Maxim (contuzie genunchi).

Delegaţia României decolează duminică, la ora 16,30, spre Helsinki, unde, pe 14 octombrie, de la ora 21,45, este programat meciul cu Finlanda din preliminariile EURO 2016.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor