Fost general israelian: Federaţia Galactică există, avem contacte cu extratereştrii şi o bază pe Marte

(cosmin4000 / Getty Images)

Potrivit lui Haim Eshed, general israelian în rezervă şi profesor universitar, omenirea s-a aflat de mai mulţi ani în contact strâns cu rase extraterestre, însă acest lucru a fost ţinut secret deoarece s-ar fi considerat că ”omenirea nu este pregătită” pentru asta, scrie Jerusalem Post.

Haim Eshed a făcut aceste declaraţii cu ocazia lansării ultimei sale cărţi, în care acesta dezvoltă subiectul.

Într-un interviu pentru Yediot Aharonot, Eshed – care a fost şeful programului de securitate spaţială al Israelului timp de 30 de ani şi care a primit de trei ori cea mai înaltă distincţie de securitate israeliană – a susţinut că atât Israelul, cât şi Statele Unite au contacte cu extratereştrii de ani de zile.

Eshed, în vârstă de 87 de ani, afirmă că există o ”Federaţie Galactică” a raselor extraterestre. Generalul susţine că actuala cooperare dintre extratereştri şi Statele Unite include şi o bază subterană pe Marte, unde există emisari americani şi extratereştri.

Eshed pretinde că Donald Trump cunoaşte acest lucru şi a fost ”pe punctul” de a dezvălui existenţa extratereştrilor, însă Federaţia Galactică l-a oprit pentru a preveni o isterie în masă, aparent pentru motivul că omenirea are nevoie ”să evolueze şi să ajungă la un stadiu în care va înţelege ce sunt spaţiul şi navele spaţiale”.

Întrebat de ce a ales să dezvăluie aceste informaţii acum, generalul a răspuns că se datorează felului în care arată mediul academic acum şi faptului că a ajuns să fie respectat în cadrul acestuia.

”Dacă ieşeam public acum cinci ani cu ce spun acum aş fi fost băgat în spital”, a declarat fostul general, pentru publicaţia Yediot Aharonot.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură