Fondatorul unei organizaţii de extremă stânga surprins pe camere în Capitoliu

John Sullivan
John Sullivan (Captură foto, Twitter)

În timpul protestului care a avut loc miercuri la Washington, când o mulţime de protestatari a pătruns în clădirea Capitoliului, a fost împuşcată o femeie de peste 30 de ani, veteran al Forţelor Aeriene SUA, suporter al lui Donald Trump, Ashli ​​Babbitt. Babbit a fost împuşcată de un ofiţer de pază a Capitolului în timp ce încerca să urce printr-o fereastră spartă pentru a ocoli o baricadă, împreună cu alţi susţinători ai lui Trump.

Într-unul dintre filmele incidentului apare însă John Sullivan, fondatorul organizaţiei de extremă stânga „Insurgence USA”. Sullivan este cunoscut în SUA - el a apărut în mass media în luna iulie, după ce a fost arestat pentru intimidarea şoferilor din Provo.

(Captură foto, Twitter)

Sullivan a fost intervievat de Daily Mail şi CNN după împuşcăturile de miercuri, dar niciuna dintre publicaţii nu l-a întrebat ce căuta în clădire în primul rând având în vedere că nu este un susţinător al lui Trump.

(Captură foto, Twitter)

Sullivan a declarat pentru Mail că „nu a fost la Capitoliu ca parte a protestului, dar nu a specificat exact ce l-a adus acolo”.

(Captură foto, Twitter)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe