Fondatorul unei organizaţii de extremă stânga surprins pe camere în Capitoliu

John Sullivan
John Sullivan (Captură foto, Twitter)

În timpul protestului care a avut loc miercuri la Washington, când o mulţime de protestatari a pătruns în clădirea Capitoliului, a fost împuşcată o femeie de peste 30 de ani, veteran al Forţelor Aeriene SUA, suporter al lui Donald Trump, Ashli ​​Babbitt. Babbit a fost împuşcată de un ofiţer de pază a Capitolului în timp ce încerca să urce printr-o fereastră spartă pentru a ocoli o baricadă, împreună cu alţi susţinători ai lui Trump.

Într-unul dintre filmele incidentului apare însă John Sullivan, fondatorul organizaţiei de extremă stânga „Insurgence USA”. Sullivan este cunoscut în SUA - el a apărut în mass media în luna iulie, după ce a fost arestat pentru intimidarea şoferilor din Provo.

(Captură foto, Twitter)

Sullivan a fost intervievat de Daily Mail şi CNN după împuşcăturile de miercuri, dar niciuna dintre publicaţii nu l-a întrebat ce căuta în clădire în primul rând având în vedere că nu este un susţinător al lui Trump.

(Captură foto, Twitter)

Sullivan a declarat pentru Mail că „nu a fost la Capitoliu ca parte a protestului, dar nu a specificat exact ce l-a adus acolo”.

(Captură foto, Twitter)