Firea, după ce Ilfovul a intrat în carantină: "Haosul de la guvernare întrece orice limită!"

Gabriela Firea
Gabriela Firea (Youtube - screenshot)

Fostul primar PSD al Capitalei Gabriela Firea a răbufnit, duminică pe Facebook, nemulţumită de faptul că judeţul Ilfov, care cuprinde şi comuna Voluntari în care ea domiciliază, a fost carantinat de către autorităţile de la Bucureşti. Într-o postare pe platforma de socializare, pesedista acuză că guvernanţii “nu mai au nicio fărâmă de discernământ”.

“Ferească Dumnezeu de prostul harnic - spune o vorbă din popor. Se aplică azi perfect. Proasta guvernare şi gestiune mai are încă un exemplu, mare cât Casa Poporului! Orban a carantinat judeţul Ilfov, care se află în jurul Bucureştiului, circular, ca un manşon. Zona limitrofă! Practic, localităţile ilfovene sunt lipite de cartierele Capitalei. Nedelimitat! Bucureştenii care şi-au construit sau cumpărat case în Ilfov sunt azi la fel de numeroşi ca localnicii din vatra comunelor şi fostelor comune devenite oraşe”, a scris Firea.

Totodată, fostul edil al capitalei îl ceartă pe premierul Ludovic Orban că a luat o astfel de măsură.

„Oamenii trebuie să ajungă zilnic la muncă, la doctor, la diferite instituţii ale statului. Prefectura Ilfov, Consiliul judeţean Ilfov, Spitalul judeţean Ilfov sunt toate în Bucureşti!! Orban, ştii asta? Ar trebui să ştii! Şi tu ai casă în Dobroieşti, jud Ilfov. Cum să carantinezi zona metropolitană de Capitală? Nu poţi opri oamenii să circule, să-şi rezolve probleme administrative, să muncească. Adică să trăiască! Haosul de la guvernare întrece orice limită! Nu mai au nicio fărâmă de discernământ! Toate deciziile sunt pompieristice şi împotriva oamenilor!”, a comentat liderul PSD.