Firea, atac la Nicuşor Dan: Singurul lui program este de a-mi lua scaunul. I-l fac cadou

Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi-a continuat, marţi, atacurile la adresa contracandidatului său la Primăria Bucureşti, Nicuşor Dan, acuzându-l pe acesta că în patru ani de când este parlamentar nu a fost în stare să vină cu o lege „bună” pentru Capitală. Firea susţine că aşa ceva i se pare „incredibil”, informează Agerpres.

"Să fii parlamentar, să te pregăteşti pentru campania de locale, să vrei să fii primarul Capitalei şi tu în patru ani de mandat să nu vii cu o lege bună pentru cetăţenii din Bucureşti, mi se pare incredibil", a susţinut Firea, la TVR 1.

În ceea ce priveşte declaraţia lui Nicuşor Dan care afirma că, dacă va câştiga, îşi va începe mandatul deschizând porţile Primăriei, actualul edil PSD al Capitalei a considerat oportun să răspundă cu ironii, susţinând că afirmaţiile contracandidatului s-ar datora faptului că acesta „nu are niciun program” pe care să îl prezinte electoratului.

"Dacă asta e realizarea pentru Bucureşti, eu zic că e bine să mai spună astfel de lucruri, cetăţenii să afle că, de fapt, nu are niciun program şi singurul program este acela de a deschide porţile şi de a-mi lua scaunul. I-l fac cadou de pe acum. Mobila, constând în scaunul primarului general - i-l pot da şi mâine, pentru că eu nu stau la biroul de primar general, nu-mi plac scaunele mari, pompoase, interesante, scumpe, eu stau pe un scaun mic, la o masă din birou", a declarat Gabriela Firea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne